top of page

Épülethomlokzat tisztítás

Ebben a kategóriában az épülethomlokzat tisztításával kapcsolatos részleteket találják az érdeklődők. Mindenek előtt érdemes azt leszögezni, hogy az, hogy egy épület homlokzata milyen állapotban van, egészen meghatározza az építményről és az abban található vállalatokról alkotott benyomásunkat.

 

Ezért célszerű odafigyelni az ingatlan tisztasági karbantartására és érdemes megszabadítani azt az időjárás viszontagságainak köszönhető nyomoktól. Azonban érdemes tudni, hogy nem könnyű a feladat egy magas épület esetében vagy az alapból is nehezen elérhető helyeken.

20201215_162637.jpg

Az épületek a tisztítást követően meglepően jó impulzust tudnak bennünk kelteni, így érdemes kifejezetten figyelni az épület megjelenésére, és évente egy-egy épülethomlokzat-tisztítást javasolt megtenni.

 

Vállalatunk fő profilja szerint kosaras autó bérbeadásával foglalkozik. A megalakulás óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a tevékenységünk által minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ennek alapja elsődlegesen a bérelhető emelőkosaras autónk illetve partnerhálózatunk, ugyanis kiemelt figyelmet fordítunk a szakképzett, minden engedéllyel és tapasztalattal rendelkező munkaerőre is.

 

Fontosnak tartjuk, hogy ökológiai lábnyomunkat és a környezeti terhelést a lehető legkisebbre csökkentsük, munkánkat e szemlélet mentén szervezzük.

 

Hogyan történik az épülethomlokzat-tisztítás?

 

A szebb megjelenés miatt az épületek, így a középületeket, műemléképületeket, lakóépületeket, irodaházak, ipari építmények homlokzatát karbantartani szükséges. A tisztítás nem csak az esztétikai megjelenés szempontjából fontos, a korrózióvédelem miatt is előnyt jelenthet. Ennek egy lehetséges módja a magasnyomású mosó használata, melyet kosaras autó igénybevételével lehet a legpraktikusabban működtetni. Ennek lehetőségét az autó alvázán lévő 220 V-os csatlakozó adja, melynek másik kiállása a kosárban található.

 

Partnereink segítségével igyekszünk kész megoldást szállítani, mellyel a szennyezett épület egy csapásra arculatot vált. Szolgáltatásunk maximálisan igénybe vehető a ház vagy épületek tetején elhelyezett napelemek megtisztításának esetén is, ezzel azok hatásfokának megnöveléséhez is hozzájárulhatunk.

 

A daru teleszkópjai csuklógémmel lettek kialakítva, így a lehetőség adott, hogy 12 méter magasságig az épület fölé, akár 12,2 méter hosszan, vízszintes irányban be lehessen nyúlni a kosárral. Függőleges irányban a kosár 25 méterig képes kinyúlni, hogy segítségével a tisztító munkát végezhessék a szakemberek.

 

Ahogy az a további emelőkosaras szolgáltatásunk során is bevett gyakorlat, az épülethomlokzatok tisztítása esetén is, az autók bérlésén túl olyan képzett szakembergárdát biztosítunk a tevékenységhez, akik szakértelmükkel biztosítják a minőségi munkavégzést. Az emelőkosaras autók bérlése során felmerülő díjon felül az ő munkájuk 10.000 Ft + áfa / óra díjjal kerül elszámolásra.

 

Amennyiben épp aktuális a magasnyomású felülettisztítás

 

Ha esetleg Ön épp arra keresi a megoldást, hogy egy épület falainak tisztítását milyen módon valósítsa meg, akkor nálunk jó helyen jár. Cégünk rugalmasságának köszönhetően az érdeklődők legtöbb igényére tudunk megoldást javasolni. Ehhez nem kell mást tennie, vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogy mi volna a megoldandó feladat. Flexibilis hozzáállással és eddigi tapasztalatainkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a felmerülő igényeknek megfelelően legyen lehetőség a magasnyomással történő tisztítási munkát elvégezni.

LiftRent 1soros logo.png
bottom of page