top of page

Reklámtáblák kihelyezése

Vállalatunk megalakulása óta segíti az olyan magasban végzendő munkák megvalósulását, amelyekre megoldást adhat az emelőkosaras autókkal történő munkavégzés. Tapasztalatunk, szakértelmünk és partnereink minőségi munkája adja és garantálja a szolgáltatásunk színvonalát.

A reklámtáblák elhelyezése, főleg, ha annak a magasban szükséges megtörténnie, komplex munkavégzést igényel, a tevékenységben képzett, szakavatott emberek munkavégzésére van szükség.

 

Ügyfeleink részére partnereink által mi egy olyan komplett szolgáltatást igyekszünk nyújtani, ahol az elvárásokat és igényeket egészben vizsgáljuk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20210411_064252.jpg

Az emelőkosaras autók egyéb felhasználási területe

 

Kosarasautónk a teljesség igénye nélkül, szinte minden magasban végzendő munkához segítséget nyújt.

A reklámtáblák kihelyezése egy olyan feladat, ami a reklámmal foglalkozó vállalkozások esetében típusfeladat, de akár kisebb cégként vagy magánemberként is előfordulhat, hogy ilyen tevékenység elvégzése szükséges a munkánkhoz.

 

Bármely esetben arra biztatjuk, forduljon hozzánk bizalommal. Érdemes tudni, hogy a reklámtáblák kihelyezésén, mint típusfeladaton túl számos tevékenységben tudunk még segítséget nyújtani a magasban történő munkavégzéshez. Ezeket a lehetőségeket összefoglalva kiegészítő szolgáltatásinkat bemutató oldalunkon részletezzük.

 

A szolgáltatásokra kattintva már részletesebb leírás található arról, hogy az adott tevékenység igénybevétele során mit tudunk biztosítani, illetve azt is leírjuk, hogy miből áll az adott munkafolyamat.

 

A molinók, transzparensek, reklámtáblák kihelyezésével kapcsolatos lehetséges kérdések

 

A magasban elhelyezendő nagyméretű táblák, molinók, reklámtáblák, neonreklámok elhelyezésének egyik legpraktikusabb megoldása az emelvény és munkaállvány kiépítése mellett a jóval gazdaságosabb kosaras autó bérlése lehet. Cégünk az autó bérlését a kezelő szakemberek munkájával együtt tudja biztosítani a bérlők számára.

Amennyiben arra igény jelentkezik, a tevékenységhez szükséges további munkaerő biztosítása is lehetséges.

 

Első lépésként az elképzelések tisztázása miatt mindenképpen javasolt, hogy elérhetőségeinken vegyék fel az érdeklődők velünk a kapcsolatot, hogy a munkavégzéssel kapcsolatos minden lényegi információt a folyamat egészéről megvitassunk. A körülmények és feltételek tisztázását követően minden bizonnyal hathatós segítsége lehetünk az azt igénylőnek.

 

A partnereink felé megfogalmazott elvárások szintén a minőségi munkavégzést garantálják, ugyanis az általunk megbízott kollégák minden engedéllyel rendelkeznek, szakmájuk iránt elkötelezett, képzett, munkájukra igényes szakemberek.

 

Amennyiben az elvégzendő munka további speciális folyamataira tartanál igényt, szintén ajánlott a munkatársainkkal történő konzultáció, igyekszünk mindenkinek a felmerülő szükségletei szerint alakítani a szolgáltatásunkat.

LiftRent 1soros logo.png
bottom of page