Reklámtáblák kihelyezése

Vállalatunk megalakulása óta segíti az olyan magasban végzendő munkák megvalósulását, amelyekre megoldást adhat az emelőkosaras autókkal történő munkavégzés. Tapasztalatunk, szakértelmünk és partnereink minőségi munkája adja és garantálja a szolgáltatásunk színvonalát.

A reklámtáblák elhelyezése, főleg, ha annak a magasban szükséges megtörténnie, komplex munkavégzést igényel, a tevékenységben képzett, szakavatott emberek munkavégzésére van szükség.

 

Ügyfeleink részére partnereink által mi egy olyan komplett szolgáltatást igyekszünk nyújtani, ahol az elvárásokat és igényeket egészben vizsgáljuk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20210411_064252.jpg

Az emelőkosaras autók egyéb felhasználási területe

 

Kosarasautónk a teljesség igénye nélkül, szinte minden magasban végzendő munkához segítséget nyújt.

A reklámtáblák kihelyezése egy olyan feladat, ami a reklámmal foglalkozó vállalkozások esetében típusfeladat, de akár kisebb cégként vagy magánemberként is előfordulhat, hogy ilyen tevékenység elvégzése szükséges a munkánkhoz.

 

Bármely esetben arra biztatjuk, forduljon hozzánk bizalommal. Érdemes tudni, hogy a reklámtáblák kihelyezésén, mint típusfeladaton túl számos tevékenységben tudunk még segítséget nyújtani a magasban történő munkavégzéshez. Ezeket a lehetőségeket összefoglalva kiegészítő szolgáltatásinkat bemutató oldalunkon részletezzük.

 

A szolgáltatásokra kattintva már részletesebb leírás található arról, hogy az adott tevékenység igénybevétele során mit tudunk biztosítani, illetve azt is leírjuk, hogy miből áll az adott munkafolyamat.

 

A molinók, transzparensek, reklámtáblák kihelyezésével kapcsolatos lehetséges kérdések

 

A magasban elhelyezendő nagyméretű táblák, molinók, reklámtáblák, neonreklámok elhelyezésének egyik legpraktikusabb megoldása az emelvény és munkaállvány kiépítése mellett a jóval gazdaságosabb kosaras autó bérlése lehet. Cégünk az autó bérlését a kezelő szakemberek munkájával együtt tudja biztosítani a bérlők számára.

Amennyiben arra igény jelentkezik, a tevékenységhez szükséges további munkaerő biztosítása is lehetséges.

 

Első lépésként az elképzelések tisztázása miatt mindenképpen javasolt, hogy elérhetőségeinken vegyék fel az érdeklődők velünk a kapcsolatot, hogy a munkavégzéssel kapcsolatos minden lényegi információt a folyamat egészéről megvitassunk. A körülmények és feltételek tisztázását követően minden bizonnyal hathatós segítsége lehetünk az azt igénylőnek.

 

A partnereink felé megfogalmazott elvárások szintén a minőségi munkavégzést garantálják, ugyanis az általunk megbízott kollégák minden engedéllyel rendelkeznek, szakmájuk iránt elkötelezett, képzett, munkájukra igényes szakemberek.

 

Amennyiben az elvégzendő munka további speciális folyamataira tartanál igényt, szintén ajánlott a munkatársainkkal történő konzultáció, igyekszünk mindenkinek a felmerülő szükségletei szerint alakítani a szolgáltatásunkat.

LiftRent 1soros logo.png