top of page
20210411_122131.jpg

Ablaktisztítás nehezen elérhető helyeken

Ezen az oldalon a magasban és nehezen elérhető helyeken lévő ablakok tisztításával kapcsolatban találhat információt. 

 

Azokon a helyeken, ahol alpintechnikával nem megoldható a magasban végzett munka - így irodaépületek, raktárak, csarnokok beépített üvegfelületeinek tisztításához -, más megoldást kell találni az üvegfelületek tisztán tartására, erre tud alternatívát adni vállalatunk a csuklógémes-teleszkópos kosaras emelő autójával. 

og_image.png

A 2020-ban alapított vállalkozásunk kosarasautó bérbeadásával foglalkozik. Ennek a speciális autónak a használata számos feladatra vagy problémára nyújthat megoldást, egyik ilyen szolgáltatás - az egyéb más célra fókuszáló további szolgáltatásunk mellett -, amire vevőink igénybe szokták venni autóinkat, az a magasban vagy kevésbé elérhető helyeken végzendő ablaktisztítás. Az általunk igénybe vehető szolgáltatás egy mindenki számára kényelmes megoldást kínál, érdemes ezekről nálunk tájékozódni.

 

Érdemes áldozni a szakszerű munkára 

 

A tiszta ablak biztosítja a jó kilátást, ezért ezt érdemes megadni magunknak. A legfontosabb azokon az ablakokon megcsinálni ezt évente legalább kétszer, amelyek közel helyezkednek el az utcafronthoz, vagy egyenesen az utcára néznek, ugyanis az üvegre telepedő porréteg rontja a tiszta kilátást. 

 

Az ablaktisztítás sok ember számára macera. Ez az a fajta munka, amit nem kell túl gyakran elvégezni, sokaknak mégis nehezére esik. Ezért is javasoljuk, hogy egyszerűsítse az életét, és bízza rá szakembereinkre bátran e nemes feladatot. A környezettudatosság jegyében bátran ajánljuk a munkatársaink által végzett kiváló eredményű munkát, nem fog csalódni.

 

Az ablaktisztítással kapcsolatos tevékenység nem egyszerű, mert több fázisból áll, hosszabb ideig szükséges egy helyben a munkát végezni. Ehhez az egy helyben maradáshoz kiváló megoldás a kosaras autóval történő munkavégzés, hiszen a kosarak mozdulatlansága biztosítható, így a munkát végző szakember számára gyakorlatilag közel azonos a feladat, mintha a talajon végezné az ablakok tisztítását.

 

Az ablaktisztítással kapcsolatos feladatra a csuklógémes-teleszkópos kosaras autónkat ajánljuk. 

Fontos tudni, hogy az autók bérléséhez feladatukra igényes szakembergárdát is biztosítunk, melyre az autóért fizetendő bérleti díjon túl 9.000 Ft + áfa /óra díjat számolunk fel.

 

Mit kell tennie, ha szeretné igénybe venni cégünk ablaktisztítással kapcsolatos szolgáltatását nehezen elérhető helyeken?

 

Ha a nehezen elérhető vagy magasabb helyen elhelyezkedő ablakok tisztítása nem megoldható az alpintechnika igénybevételével, érdemes bennünket felkeresni elérhetőségeinken, vagy akár az ezen az oldalon is megtalálható  “Kérjen ajánlatot” opcióra klikkelve, közvetlenül fel tudja venni velünk a kapcsolatot.

 

Az üvegfelületek tisztítása csak egy speciális területe annak a szolgáltatáshalmaznak, melyre a vállalatunk megoldást adhat, ezért mindenképpen szeretnénk figyelmébe ajánlani további szolgáltatásainkat is, hátha ötletet ad arra, hogy milyen további munkákat érdemes még elvégezni autónk bérbevételekor.

 

Vállalatunk alapvetően szem előtt tartja a környezetvédelmi szempontokat, ezért az ablakok tisztításánál is kifejezetten figyelünk arra, hogy lehetőség szerint a környezetszennyezés elkerülésével végezzük munkánkat. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonsági előírásokra, melyről vevőinket is tájékoztatjuk.

bottom of page