top of page

Légkondicionálók kihelyezése

A légkondicionáló berendezések külső egységeinek kihelyezése, sokszor csak nehezen hozzáférhető helyekre megoldható az épület sajátosságai miatt, ezért ennek a feladatnak a megoldásához nagy segítséget jelenthet egy kosaras emelő. A legtöbb esetben a művelet, egy órán belül kivitelezhető, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan. Ilyen feladatokhoz gyakran nyújtunk segítséget partnerünknek, a KONCSEK KLÍMA szakembereinek. Amennyiben Önnek, vagy cégének hasonló igénye merülne fel, készséggel állunk rendelkezésre, és segítünk megvalósítani elképzeléseit.

106305578_151782503148442_39514419468710
koncsek logo.png

Vállalatunk 2020 óta biztosítja magán-, illetve céges ügyfeleink számára a többféle munkavégzéshez is igénybe vehető kosaras emelőautónkat. Célunk, hogy partnereinkkel közösen olyan megoldásokat szolgáltassunk bérlőink számára, mely segíti őket a magasban, vagy a csak emelőkosaras autókkal végezhető munka elvégzésében.

 

Így tudunk segíteni a teljesség igénye nélkül a magasan és nehezen elérhető ablakok tisztításában, reklámtáblák kihelyezésében, épülethomlokzat tisztításában, fakivágásban, gallyazásban vagy esetleg bármilyen fennálló veszély esetén annak elhárításában, karbantartási munkálatokban, filmfelvételeknél vagy bármilyen rendezvények kivitelezésénél, illetve a magasban elhelyezett légkondicionáló készülékek elhelyezésében, karbantartásában is nagy segítséget adhatnak eszközeink.

 

A tőlünk történő eszközbérlés során - az engedélyekkel és nagy tapasztalattal rendelkező partnereink segítségével - teljes körű megoldást tudunk biztosítani a felmerülő feladatok megoldásában ügyfeleink számára. 

 

Az igényeket szeretnénk úgy kiszolgálni, hogy annak minden eleme a vevő elképzelése szerint alakuljon, így nyitottak vagyunk minden kérdésre, és a felmerülő gondolatok mentén keressük a megoldást. Ha bármilyen kérdése merülne fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, mert meg fogjuk találni a lehető legjobb megoldást. 

 

A légkondicionáló berendezések elhelyezésének, karbantartásának menete

 

A légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatos munkavégzés és a karbantartás elvégzése mindenképpen szakmai hozzáértéssel kell, hogy történjen, ezért partnerünk, a KONCSEK KLÍMA szakembereinek segítségével összhangban tudjuk teljesíteni ezeket a megbízásokat. A légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatos munkavégzés alapja és feltétele a mindenre kiható szakmai tudás és feltétele, hogy a klíma karbantartási munkát végző vállalkozás a megfelelő végzettségekkel rendelkező szakemberekkel dolgozzon. 

 

Maga a munka nem igényel hosszadalmas időt, a legtöbb esetben egy órán belül gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan kivitelezhető. 

 

A klíma tisztítása hozzáértő szakember feladata 

 

A legtöbb esetben az egységek tisztításánál vegyszereket és olyan termékeket szükséges használni, melyek speciális tisztítóanyagok, beszerzésük is a legtöbb esetben erre felhatalmazott szakember számára lehetséges. Ezt a tényt is figyelembe véve tudnunk kell, hogy a klímaberendezések saját, egyéni hatáskörben végzett tisztítása nem ajánlott, nem szabad azt magunktól elvégezni, mert azzal a készüléknek többet árthatunk, így többletkiadást okozva magunknak.

 

A képzett szakemberek által nagy odafigyeléssel végzett tevékenység - azonban - a klímaberendezés élettartamát jelentősen meghosszabbítja, ezért annak elvégzése rendszeresen ajánlott.

koncsek logo.png
bottom of page